Testimonials

Tevreden klanten 

Dit zijn slechts een paar van de mensen die ik heb geholpen naar een duurzame verandering in hun eetpatroon én hun zelfvertrouwen.

Van kinds af aan ben ik al een zoetekauw. Ook vet en zout gingen erin als koek:-) Om die reden ging mijn gewicht als een jojo op en neer. Ik zat letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel. Het programma ‘Ontspannen Afvallen’ leert mij bewust te worden van mijn gedrag rondom eten. Al na een paar tappingsessies ben ik een paar kilo lichter en ben ik me bewust van ingesleten gewoontes en andere gedragingen wat betreft eten. Ook is mijn suikerverslaving verdwenen. Alexis weet de juiste vragen te stellen en geeft goede handvatten om door te gaan en het vol te houden, alleen voelt het nu niet zwaar of  als volhouden, maar licht. Een absolute aanrader!

Monique

Ik ben erg rationeel, nuchter….een harde werker. Ik begon in te zien dat ik eten ergens voor  gebruikte. Met behulp van tapping is het mij eindelijk gelukt met mijn gevoel in contact te komen en om duurzame verandering tot stand te brengen in mijn relatie tot eten.

Ik heb nu inzage in waarom ik doe wat ik doe. Dankzij Alexis  vermijd ik mijn gevoelens niet langer, maar heb ik nu een  gezonde manier gevonden ermee om te gaan. 

Marije

Ik ben al sinds ik me kan herinneren in gevecht met zwaarlijvigheid. Ik heb dankzij Alexis heel snel ongelooflijke resultaten geboekt. Ze weet precies welke vragen ze moet stellen en achterhaalt al snel wat je onbewuste blokkades zijn. Wanneer je echt doet wat ze zegt en de gepersonaliseerde, professionele en vaak grappige tapping audio’s braaf meetapt merk je al gauw dat de onbewuste overtuigingen zich “herstellen”. In een woord ONGELOOFLIJK en een grote aanrader.

Frank

Als levenslange jojoër was ik moedeloos van alle diëten. Ik moest afvallen want mijn bloedsuiker en cholesterol waren te hoog. Na 35 jaar niet ontspannen met eten te zijn omgegaan heb ik leren kijken naar wat ik probeerde binnen te krijgen met dat eten, wat ik miste in mijn leven en hoe ik dat probeerde te vullen met eten; echt ’n eyeopener.
Alexis is een hele leuke, integere vrouw die goed begrijpt hoe krom je kunt omgaan met eten;  je hoeft je dus nergens voor te generen! Ik ben 7,5 kilo kwijt, mijn bloedwaarden zijn weer normaal en ik denk niet heel erg veel meer na over eten. 

Maria

Snoep, snoep, snoep! Lange tijd had ik niet door dat ik te veel snoepte, totdat ik ‘s ochtends wakker werd tussen lege zakjes en ik merkte dat het een manier was geworden om ongemakkelijke gevoelens van boosheid, verdriet en eenzaamheid te ontvluchten. Ik werd steeds dikker en ongelukkiger van mijn snoepgedrag.
In januari maakte ik gebruik van een food/feeling loskoppelgesprek. Het gesprek is nu 6 weken geleden en heeft mij veel opgeleverd. Ik heb sindsdien helemaal niet meer  gesnoept omdat de behoefte ineens weg was. Eergisteren kreeg ik van een collega een krijt-dropje aangeboden, waar ik dol op ben,maar ik hoefde er niet meer dan 1. Het was heerlijk zoet, maar ik had het niet meer nodig. Omdat ik nu weet dat die zoetigheid een illusie van veiligheid en geluk betekent. 
Dus mocht je een probleem hebben met snoepen, eten of iets anders? Probeer Alexis’ tapping methode. Het is zeker de moeite waard!

Charlotte van den Berg

Ik loop nu langs het schap van de chocola zonder behoefte iets te kopen en zonder riedeltje in mijn hoofd ; het voelt erg neutraal. Ik heb al 4 maanden geen chocola aangeraakt, terwijl ik het gewoon in huis heb! Bedankt!

Dana, 42 jaar

Ik ben na de tweede sessie al veel zachter/liever naar mijzelf; kijk met minder afschuw naar mezelf, maar met vertrouwen en hoop.

Fatima, 37 jaar

Ik heb het als prettig ervaren om met iemand in gesprek te zijn die behalve kennis ook uit eigen ervaring weet wat het is om issues met eten te hebben. Heb je de behoefte om je blokkades op het gebied van afvallen te onderzoeken dan ben je bij Alexis op de goede plek. Ze biedt daartoe een veilige plek waar je stappen kunt maken. 

 

Caroline